tabere munte weekenduri, tabere weekenduri, tabere copii weekend

Te ajutam sa-ti gasesti pasiunea

tabere iarna, tabere vara, tabere austria, tabere predeal

 MOUNTAIN BIKE!!!

     In perioada 15-16 octombrie 2016 Mountain Adventure va propune un weekend de mountain-bike in imprejurimile orasului Predeal. Sunt asteptati adulti, parinti si copii.

Turele de mountain-bike pentru copii le vom desfasura in paralel cu  cele ale adultilor, asadar daca nu aveti alte planuri pentru copii ii puteti lasa linistiti tot pe mana noastra.

 Predealul reprezinta locul perfect pentru cei pasionati de mountain-bike, varietatea reliefului ne permite sa facem cele mai bune alegeri de traseu in functie de pregatirile fizice si tehnice ale participantiilor.

Astfel, cu mic, cu mare, toti pasionatii de miscare in natura, indiferent de pregatire sau experienta sunt asteptati un weekend cu bicicleta la Predeal. Noi ti-am pregatit doua zile de aventura pe doua roti, dar tu poti opta pentru ambele zile sau doar pentru tura de duminica.

 Perioada: 15-16 octombrie 2016.

 Cazare:sambata la hotel Premier- partia Clabucet din Predeal.

 Masa:    sambata- pranz si cina la Hotel Premier.

                duminica- mic dejun si cina la Hotel Premier.

 Intalnire:sambata 15 octombrie 2016, ora 12.00, Hotel Premier Predeal.

 Plecare spre casa:duminica 16 octombrie 2016, ora 20.00, Hotel Premier Predeal.

 Transportul: il vom oferi in zona orasului Predeal, pe transferurile din turele de bicicleta. Participantii pot veni cu masini proprii si pot parca la Hotel Premier. Daca exista doritori vom asigura transport de la gara Predeal la hotel Premier, pentru cei care vin cu trenul.

 Traseul:il vom stabili in functie de vreme, forma fizica si tehnica a fiecaruia si va fi diferit de cel al copiilor. Ritmul va fi unul lejer si placut pentru toata lumea.

 Echipament: va vom comunica lista cu echipamentul pe mail in urma inscrierii.

 Pret: Pretul weekendului este 420 ron/persoana (include cazare, masa, transfer cu masina intre traseele de MTB, prezenta ghizilor nostri, urcarea cu gondola). In pret nu este inclusa bicicleta, ea se poate inchiria pe parcursul weekendului  pentru suma de 30 lei.

Se poate opta  doar pentru tura desfasurata duminica.Intalnirea este la ora 9.30 la telegondola Azuga.

Pret:160 lei/persoana(include urcare telegondola, transfer Comarnic/Campina-Azuga,prezenta ghizilor Mountain Adventure).

In caz de vreme nefavorabila activitatea poate fi amanata pentru alta perioada.

 Va puteti inscrie la adresa de mail: daniel@mountain-adventure.ro sau apeland 0732115582  Ignatescu Daniel.

Pentru orice intrebari va stam la dispozitie!

Mountain Adventure

Parteneri

inchide fereastra
like us on facebook