tabere retezat copii, tabere retezat

Te ajutam sa-ti gasesti pasiunea

tabere iarna, tabere vara, tabere austria, tabere predeal

 

ACTIVITATI

  • expeditii pe varfurile din Muntii Retezat:

          Bucura (2433m)
          Retezat(2482m)
          Peleaga(2509m)
          Papusa (2508)

  • notiuni de prim ajutor
  • tehnici de supravietuire
  • cantece de munte la foc de tabara
  • activitati de gospodarire la cort
     

TREKKING, RETEZAT

   In tabara din Retezat vom descoperi cel mai mare parc national din tara, cu un relief glaciar unic ce adaposteste peste 80 de lacuri glaciare, printre care lacul Zanoaga (cel mai adanc din Romania) si lacul Bucura (cel mai intins din Romania).  

Intalnirea cu acest “taram fermecat cu ochi albastrii”, fascinatia in fata maretiei naturii, ii fac pe copii sa-si doreasca sa ajunga pana pe cele mai inalte varfuri, acolo unde vor putea cuprinde cu privirea frumusetea aproape de nedescris a acestor munti. Vor afla despre ei ca sunt  mai puternici, ambitiosi si tenace decat credeau.

Copiii vor fi impartiti in grupe valorice in functie de varsta si nivelul de pregatire fizica.Cei mari si antrenati vor ajunge pe varfurile:Peleaga, Papusa, Retezat, Bucura, iar cei mici sau mai putin antrenati vor vizita lacurile glaciare de sub varfurile mentionate mai sus.

Copiii vor participa activ la toate activitatile desfasurate in tabara de baza: montare corturi, aprovizionare cu apa si lemne sau gatit.Activitatile desfasurate in tabara din Retezat sunt:drumetie, tir cu arcul, orientare turistica.In fiecare seara ne vom aduna in jurul focului ascultand chitara sau pur si simplu la o poveste.In ziua de pauza vom merge la o adevarata piscina naturala, situata pe Valea Pelegii,"Laguna Albastra".Alt lucru senzational in Retezat este ca nu avem semnal la telefon,astfel uitam de tot si toate cele bune sau mai putin bune, jocuri, facebook,etc.

 

TABERE DE VARA 2018 !!!

Parteneri

inchide fereastra
like us on facebook