tabere vara, tabere vara copii, tabara copii vara, tabara vara

Te ajutam sa-ti gasesti pasiunea

tabere iarna, tabere vara, tabere austria, tabere predeal

CINE POATE VENI IN TABERELE MOUTAIN ADVENTURE?

Taberele de vara , Mountain Adventure sunt adresate oricarui copil cu varsta intre 5-18 ani.Activitatiile sunt atent gandite ca si grad de dificultate si pot fi practicate de orice copil.

CE ACTIVITATI AVEM IN TABERELE DE VARA?

Taberele sunt cu tematica diferita, de la aventura,la mountain bike,supravieruire,trekking sau de munte in adevaratul sens (Retezat,Bucegi,Piatra Craiului).

Pornim de la ideea de tematica generala, in taberele de la Predeal si ne dorim sa ajungem cu acelasi copil sa exploram pesterile din Apuseni, Sa atingem varfurile muntilor nostri sau sa cunoastem obiceiuri si traditii strabune in Bucovina sau zona Piatra Craiului.

UNDE NE CAZAM?

Cazarile in taberele de vara sunt diverse, de la Hotel-uri, la cabane sau chiar la cort.

Taberele Mountain Adventure urmaresc sa ofere copiilor printr-o modalitate activa si creativa posibilitatea de autocunoastere, de crestere a increderii in fortele proprii, de marire a capacitatii de adaptare la nou, de descoperire a noi resurse sau potentialuri Cadrul in care se desfasoara taberele noatre familiarizeaza copiii cu natura si mediul montan.  Activitatile si jocurile desfasurate in tabara dezvolta motricitatea copiilor, creativitatea si spontaneitatea, iar experientele traite  alaturi de noi le vor facilita exprimarea emotiilor sau a sentimentelor.


Copiii se vor desprinde de mediul lor de zi cu zi si vor ajunge in tabara unde vor cunoaste oameni noi si se vor confrunta cu situatii de viata inedite. Vor invata repede cum sa comunice si sa lucreze impreuna, pentru a duce la bun sfarsit  activitatile la care vor lua parte. Vor invata sa traiasca in natura. Vor castiga incredere de sine si prieteni pe viata.
 

Parteneri

inchide fereastra
like us on facebook