tabere iarna, tabere ski, tabere schi, tabere snowboard, tabere copii

Te ajutăm să-ți găsești pasiunea

tabere iarna, tabere vara, tabere austria, tabere predeal

 

TABĂRĂ SCHI ȘI SNOWBOARD, PREDEAL

 

Începând cu vârsta de 4 ani, copii descoperă secretul alunecării pe zăpadă. Instructorii Mountain Adventure, calificați și atestați în meseria de monitor de schi și snowboard, lucreză după linia metodică franceză.

Procesul de învățare al schiului și snowboard-ului este structurat pe mai multe clase, de la începători până la avansați. Fiecare nivel superior este influențat de deprinderile motrice acumulate anterior.

Un mare avantaj al taberelor Mountain Adventure îl reprezintă proximitatea cazării față de pârtie (Hotel Clăbucet Sosire sau Hotel Premier, aflate la baza pârtiei Clăbucet). Domeniul schiabil din Predeal reprezintă climatul ideal pentru inițiere și perfecționare în schi și snowboard. 

 

TABARĂ SCHI ȘI SNOWBOARD, AUSTRIA

 

Am organizat prima tabără de schi și snowboard în Austria în 2003. Astăzi ne putem mândri cu peste 20 de tabere oraganizate în cele mai renumite stațiuni Austriece: Sölden, Hintertux, Kaprun, Nassfeld, și Ischgl. Domeniile de schi din Austria sunt foarte întinse, de aceea ne oferă posibilitatea de a preda copiilor exercițiile tehnice necesare pentru perfecționarea stilului de schi sau snowboard.

Aceste tabere sunt destinate copiilor mai mari de 8 ani, cu un nivel mediu sau avansat de schi și snowboard.

Cabanele și pensiunile în care ne cazăm în taberele din Austria sunt cu circuit închis, lucru care ii face pe copii sa se simta ca acasă, ca într-o mare familie, unde sunt liberi sa se exprime liber si sa se bucure de timpul liber de după schi.

Parteneri

inchide fereastra
like us on facebook