tabere iarna, tabere ski, tabere schi, tabere snowboard, tabere copii

Te ajutam sa-ti gasesti pasiunea

tabere iarna, tabere vara, tabere austria, tabere predeal

TABARA SCHI SI SNOWBOARD, PREDEAL

Cu ajutorul instructorilor Mountain Adventure, calificati si atestati in aceasta meserie, copiii incepand cu varsta de 4 ani, descopera secretul alunecarii pe zapada.

Progresul in schi si snowboard este puternic influentat de invatarea corecta a abecedarului. Procesul de invatare este structurat pe mai multe clase, de la incepatori pana la avansati, fiecare nivel superior fiind influentat de deprinderile motrice acumulate anterior.

Un mare avantaj in procesul de invatare il constituie locatia noastra de tabere, situatata chiar pe partia Clabucet, Hotel Clabucet Sosire. Domeniul schiabil din Predeal ofera echipei Mountain Adventure climatul ideal pentru initiere si perfectionare.Localizarea Cabanei Clabucet ne ajuta sa eliminam transportul pana la partie si ne ofera un program de schi flexibil pentru a evita aglomeratia.

Experienta ne-a invatat ca efectivul de copii cu care se poate lucra in conditii optime si de siguranta este de maxim 25 de copii, grupele de schi  fiind alcatuite din 4 - maxim 6 copii.Exceptie fac taberele din perioada vacantei unde efectivul de copii este de 48.Grupele fiind alcatuite din 6-8 copii.

 

TABARA SCHI SI SNOWBOARD, AUSTRIA

Am organizat prima tabara in Austria acum 15 ani, an dupa an schimband locatiile din Carintia spre Tirol. Astazi ne putem mandri cu un numar de 15 tabere organizate in cele mai importante statiuni din Austria: Solden, Hintertux, Caprun, Nassfeld, Isgl.

Taberele pe care le organizam in Austria se adreseaza  copiilor mai mari de 8 ani cu un nivel mediu  sau avansat de schi si snowboard.

Vastul domeniu schiabil austriac cunoscut foarte bine de instructorii Mountain Adventure, prin calitatea şi latimea partiilor , ofera posibilitatea de a-i invata pe copii exercitiile si procedeele tehnice necesare, trecerii de la stilul clasic la stilul carve, iar numărul mare de kilometri schiabili sunt de un real ajutor procesului de perfectionare.

Cabanele sau pensiunile alese de noi pentru taberele de Austria sunt cu circuit inchis, lucru care ii face pe copii sa se simta ca acasa, ca intr-o mare familie, unde sunt liberi sa se exprime liber si sa se bucure necenzurat.
 

Parteneri

inchide fereastra
like us on facebook