tabere ski, tabere iarna ski, tabere snowboard, tabere snowboard copii

Te ajutam sa-ti gasesti pasiunea

tabere iarna, tabere vara, tabere austria, tabere predeal

 

 

SCHI SI SNOWBOARD, PREDEAL

Cu ajutorul instructorilor Mountain Adventure, calificati si atestati in aceasta meserie, si dupa o metodolgie universala bine studiata, copiii incepand cu varsta de 4 ani, descopera secretul alunecarii pe zapada.

Progresul in schi si snowboard este puternic influentat de invatarea corecta a abecedarului. Procesul de invatare este structurat pe mai multe clase, de la incepatori pana la avansati, fiecare nivel superior fiind influentat de deprinderile motrice acumulate anterior.

Un mare avantaj in procesul de invatare il constituie locatia noastra de tabere, situatata chiar pe partia Clabucet, Hotel Clabucet Sosire. Domeniul schiabil din Predeal ofera echipei Mountain Adventure climatul ideal pentru initiere si perfectionare.

Experienta ne-a invatat ca efectivul de copii cu care se poate lucra in conditii optime si de siguranta este de maxim 25 de copii, grupele de schi  fiind alcatuite din 4 - maxim 6 copii.
 

 

TABERE DE SCHI&SNOWBOARD 2018-2019 !!!

 

Tip Tematica Perioada  Locatie  Varsta
Tabara   Schi&Snowboard   16-21 decembrie  Predeal      7-13 ani    
Tabara (vacanta) Schi&Snowboard   3-8   ianuarie Predeal   7-13 ani
Tabara (vacanta) Schi&Snowboard  8-13  ianuarie Predeal 12-18 ani
Tabara-prescolari Schi   14-19 ianuarie Predeal    5 -14 ani
Tabara (vacanta)    Schi&Snowboard  31 01- 5  februarie Predeal  13-18 ani
Tabara (vacanta) Schi&Snowboard  5-10 februarie Predeal    7-13 ani
Tabara  Schi&Snowboard 11-16 februarie Predeal    7-18 ani
Tabara prescolari Schi 17-23 februarie Predeal    5-14 ani
Tabara prescolari Schi 24.02-.01 martie Predeal    5-14 ani
Tabara prescolari Schi  10-15 martie Predeal    5-14 ani
Tabara Austria Schi&Snowboard 26.04-4.05 2019 Soelden    7-18 ani

Pentru detalii de organizare si pret, clik pe fiecare perioada de tabara din tabel.


TABARA SCHI SI SNOWBOARD, AUSTRIA

 

Am organizat prima tabara in Austria acum 15 ani, an dupa an schimband locatiile din Carintia spre Tirol. Astazi ne putem mandri cu un numar de 15 tabere organizate in cele mai importante statiuni din Austria: Solden, Hintertux, Caprun, Nassfeld, Isgl.

Taberele pe care le organizam in Austria se adreseaza  copiilor mai mari de 8 ani cu un nivel mediu  sau avansat de schi si snowboard.

Vastul domeniu schiabil austriac cunoscut foarte bine de instructorii Mountain Adventure, prin calitatea şi latimea partiilor , ofera posibilitatea de a-i invata pe copii exercitiile si procedeele tehnice necesare, trecerii de la stilul clasic la stilul carve, iar numărul mare de kilometri schiabili sunt de un real ajutor procesului de perfectionare.

Cabanele sau pensiunile alese de noi pentru taberele de Austria sunt cu circuit inchis, lucru care ii face pe copii sa se simta ca acasa, ca intr-o mare familie, unde sunt liberi sa se exprime liber si sa se bucure necenzurat.


 

Parteneri

inchide fereastra
like us on facebook