tabere copii, tabere copii bucovina, tabere vara bucovina

Te ajutam sa-ti gasesti pasiunea

tabere iarna, tabere vara, tabere austria, tabere predeal

 

ACTIVITATI

  • trasee de bicicleta

           Manastirea Gura Humorului
           Manastirea Putna
           Manastirea Sucevita
           hergheliile Orata si Lucina

  • mestesuguri Bucovinene:olarit, tesut, tamplarie
  • vizita la stana
  • foc de tabara

TRADITIE, BUCOVINA

Tematica acestei tabere este mountain bike-ul si traditia. Pedaland pe taramul laptelui si al mierii de albine, copiii vor descoperi peisaje mirifice si locuri pline de traditie si obiceiuri strabune.

In tabara vom locui ca si bucovinenii de alta data, in case traditionale, vechi de peste 100 de ani prelucrate din barda, acum restaurate si introduse in circuitul turistic.

Vom merge la stana si vom gusta preparate traditionale bucovinene, ii vom putea observa la lucru pe olarii, tapiterii sau tamplarii din zona care au pastrat arta mestesugului din mosi stramosi.

In turele noastre de bicicleta, vom ajunge la veritabile monumente istorice aflate in patrimoniul UNESCO: Manastirea Gura Humorului, Manastirea Putna, Manastirea Sucevita, precum si la renumitele herghelii de la Orata si Lucina.

Satul Bucovinean este poate, cea mai frumoasa locatie in care organizam tabere.Casutele in care suntem cazati sunt pline de istorie si ne ofera o liniste profunda.Gazdele din Bucovina sunt minunate si fac tot ce este omeneste posibil sa ne simtim bine de fiecare data cand le trecem pragul.Traseele de bicicleta din zona ne ofera posibilitatea de parcurgere a multi kilometri, deoarece urcarile nu sunt abrupte.Mesele sunt delicioase si naturale 100%.

Va asteptam!
 

TABERE DE VARA 2018 !!!

Parteneri

inchide fereastra
like us on facebook