tabere biciclete copii, tabere mountain bike, tabere mountain bike copii, tabere copii

Te ajutam sa-ti gasesti pasiunea

tabere iarna, tabere vara, tabere austria, tabere predeal

 

Activitati

  • trasee de bicicleta
  • manse tehnice
  • notiuni de prim ajutor specifice MBT
  • tir cu arcul
  • concursuri si jocuri pe echipe
  • carnaval
  • foc de tabara
  • Aqua Park
     

MOUNTAIN BIKE

 

La munte, nu exista bucurie mai mare ca aceea de a pedala pe creste insorite, pe poteci sau drumuri forestiere pentru a descoperi locuri si peisaje mirifice. Spre deosebire de trekking, mountainbike-ul ne ofera posibilitatea de a parcurge distante mai mari intr-un timp mai scurt.

In taberele de mountain bike copii isi vor testa limitele si isi vor dezvolta valori precum prietenia si fair-play-ul isi vor construi un caracter puternic si vor deveni mai ambitiosi.

Vor deprinde unele elemente tehnice specifice mountainbike-ului precum: abordarea coborarilor sau a urcarilor, cadenta potrivita, franarea corecta.

In vara anului 2017 taberele de mountain bike, se vor desfasura in 4 locatii.Predeal,Piatra Craiului, Cheia si Bucovina.Taberele de la Predeal si Cheia sunt ideale pentru nivel incepator/mediu.traseele din zona ne ofera o gama larga de urcari si coborari, pe poteci usoare si late, dar si pe drumuri forestiere.Portiunile mai abrupte de urcare, se vor aborda cu masina, pentru a ne conserva energia.Mountain bike-ul la Predeal se preteaza oricarei varste si oricarui nivel.

Taberele din Piatra Craiului si Bucovina, sunt ceva mai tehnice, traseele avand o diferenta de nivel putin mai mare decat la Predeal. Sunt ideale pentru nivel mediu si avansat, dar si cei incepatori in manevrarea bicicletei ne pot insoti, deoarece vom organiza si o grupa de incepatori, cu ateliere de tehnica pentru coborare/ urcare. Echipa de instructori la mountain bike, este condusa de Patri, ciclista cu mare experienta, cu rezultate foarte bune la concursurile nationale.


TABERE DE VARA 2018 !!!

Parteneri

inchide fereastra
like us on facebook