Rezerva acum
+40 732 115 582

Tabere de vara

Aplica filtre

Filtre

Pret (LEI)

Aplica filtre

Filtre

Electric Mountain-bike, 3 / adolescenti

Data: 28.08.2022 - 02.09.2022
Electric Mountain Bike / 13 -18 ani
Sighisoara / Viscri / Saschiz
Pagina 2 din 2.
10 din 10 produse
1 2

CINE POATE VENI ÎN TABERELE MOUTAIN ADVENTURE?

Taberele de vară Mountain Adventure sunt adresate oricărui copil cu vârstă între 5-18 ani. Activitățile sunt atent gândite ca grad de dificultate și pot fi practicate de orice copil.

CE ACTIVITĂȚI AVEM ÎN TABERELE DE VARĂ?

Taberele au tematici diferite: aventură, mountain bike, supraviețuire, trekking sau tabere de munte în adevăratul sens (Retezat, Bucegi, Piatra Craiului, Făgăraș). Pornim de la ideea de tematică generală în taberele de la Predeal și ne dorim să ajungem cu același copil să explorăm peșterile din Apuseni, să atingem vârfurile munților noștri sau să cunoaștem obiceiuri și tradiții străbune în Bucovina sau în Piatra Craiului.

UNDE NE CAZĂM?

Cazările în taberele de vară sunt diverse, de la hoteluri, la cabane sau chiar la cort.

Taberele Mountain Adventure urmăresc să ofere copiilor printr-o modalitate activă și creativă posibilitatea de autocunoaștere, de creștere a încrederii în forțele proprii, de mărire a capacității de adaptare la nou, de descoperire a noi resurse și potențialuri. Cadrul în care se desfășoară taberele noatre familiarizează copiii cu natura și mediul montan. Activitățile și jocurile desfășurate în tabără dezvoltă motricitatea copiilor, creativitatea și spontaneitatea, iar experiențele trăite alături de noi le vor facilita exprimarea emoțiilor și a sentimentelor. Copiii se vor desprinde din mediul lor de zi cu zi și vor ajunge în tabără unde vor cunoaște oameni noi și se vor confrunta cu situații de viață inedite. Vor învăța repede cum să comunice și cum să lucreze împreună, pentru a duce la bun sfârșit activitățile la care vor lua parte. Vor învăța să trăiască în natură. Vor câștiga încredere de sine și prieteni pe viață.

Scoala de schi si snowboard

Clabucet

ȘCOALA DE SCHI

Avem experiență în domeniul sporturilor de iarnă din 1999. Școala noastră de schi este poziționată la baza pârtiei Clăbucet Sosire, în incinta complexului Clăbucet. Dispunem de 12 monitori de schi și snowboard, care lucrează după linia metodică franceză, Memento.

Pentru sistemul orelor de grup cursanții trebuie să fie la același nivel tehnic. Nu se pot forma grupuri în care diferența de vârstă este mare (ex: adult-copil) deoarece metodica și limbajul folosit în explicații sunt diferite.

CE ÎNVĂȚ ÎNTR-O ORĂ?

Obiectivul tehnic la finalul unei ore de schi este alunecarea pe linia pantei cu oprire în plug frânat. De asemenea, învățăm primele noțiuni despre ocolire, cazături și ridicări, dar și modalități de deplasare și întoarcere pe teren plat.

POT SCHIA SINGUR DUPĂ O SINGURĂ ORĂ?

Recomandarea noastră este ca după o singură oră, cursantul să schieze singur doar pe pârtia pentru începători.

CE ÎNVĂȚ ÎNTR-UN CURS DE 12 ORE?

Obiectivul tehnic la finalul unui curs de 12 ore este ocolirea cu deschidere simultană pe o pârtie de nivel intermediar (pârtie roșie) și folosirea în siguranță a mijloacelor de transport pe cablu (carpetă, telschi, telescaun).

INFORMAȚII UTILE

Complexul Clăbucet beneficiază de parcare, dar în perioada sărbătorilor și a week-endurilor este foarte aglomerată. De aceea, vă sfătuim să parcați mașina la baza pârtiei (în parcarea publică) și să urcați pe jos până la școala de schi.

Pentru rezervarea orelor de schi în perioada vacanțelor școlare și ăn week-enduri vă rugăm să ne contactați cu cel puțin două săptămâni înainte.

Echipamentul de schi și snowboard se poate închiria din Centrul de Închiriere Echipament Sportiv Clăbucet, aflat în aceeași clădire cu școala de schi. Prețul unui echipament complet de schi/snowboard este de 50 RON/zi.

Contact si preturi

CONTACT SCOALA DE SCHI

0736759697 - Oana

Pachetele pe care le oferim sunt următoarele:

 • Oră individuală:   180 RON/persoană
 • Oră 2 persoane:  155 RON/persoană
 • Oră 3 persoane:  120 RON/persoană
 • Oră 4-6 persoane: 90 RON/persoană
 • Curs de 12 ore: 1800 RON/persoană (2 ore gratuite)

Ski day este un nou concept Mountain Adventure.

Incercam sa transformam "vestita" ora individuala de schi sau snowboard in "all day long".

Mai exact, minim patru ore de schi sau snowboard ( maxim - cat puteti), cu o binemeritata pauza de masa la pranz.

Pachetul contine: 

 • 5-6 ore de schi / snowboard
 • echipamentul de schi / snowboard
 • contravaloarea transportului pe cablu pentru instructor 

Preturi/zi/persoana: 

 • 1 persoana     - 850 lei/persoana
 • 2 persoane     - 650 lei/persoana
 • 3 -4 persoane - 550 lei/persoana

 

In cazul grupurilor de mai multe persoane este important ca nivelul de schi sa fie omogen.

Cursurule se pot desfasura in Predeal sau Sinaia, la instalatiile de transport ale SC Teleferic SA.

Monitorii de schi & snowboard  Mountain Adventure sunt atestati FRSB sau ISIA, cu mare experienta atat la nivel debutant dar si pentru nivele superioare de perfectionare. O parte dintre instructorii nostrii au experienta taberelor de schi si snowboard, deci se descurca excelent la sistemul orelor de grup.

Tabere de vara si iarna

Exploreaza pachetele noastre

Fă cunoștință cu Mountain Adventure

Echipa noastră

Costin Nițoiu

Instructor schi

adresa facebook

Ana Zett

Instructor schi, PR și Comunicare

adresa facebook 

Gabrian Cristian

Instructor schi & mtb

adresa facebook

Iulia Grigor

Instructor schi

adresa facebook

Se incarca..

Produsul a fost adaugat in cos!