Rezerva acum
+40 732 115 582 
Scoala de schi
+40 736 759 697

Despre noi

Suntem o echipa alcatuita din oameni tineri, pasionati de munte in toate anotimpurile. Membrii echipei si colaboratorii nostri au calificarile necesare desfasurarii activitatiilor organizate de Mountain Adventure. Pentru perioada de iarna lucram cu 15 instructori de schi sau snowboard, iar vara echipa numara 5 ghizi montani autorizati de ministerul turismului. 

Iarna ne ocupam de : Scoala de schi si snowbord Clabucet pe care o administram din anul 1999, tabere pentru copii de schi si snowboard desfaurate in Predeal sau Sinaia, tabere de schi desfasurate in Austria, cursuri de formare monitori schi sau snowboard - CNFM, ateliere de schi de tura si schi off piste, ateliere de salvare din avalansa.

Vara ne ocupam de: tabere de aventura pentru copii desfasurate la Predeal, tabere de mountain bike in multiple locatii din tara: Predeal, Sirnea, Piatra Craiului, Bucovina, tabere de cort in Retezat sau Apuseni, tabere de munte in Bucegi sau Fagaras. Ture ghidate de e-bike, ghidarie montana pentru adulti si familii.

Totul a pornit din credința noastră că muntele este o școală bună pentru orice copil. Pentru că am crescut lânga el, și pentru că îi cunoaștem toate potecile, ne-am hotărât să readucem în prezent taberele copilăriei și să încercăm, prin intermediul lor, să împărtășim cât mai multe dintre minunile naturii. In timp activitatea noastra sa dezvoltat si am inceput proiecte noi de: ghidarie montana atat pentru adulti cat si pentru familii, ture ghidate de e-bike, cursuri de schi de tura si off piste. 

În cei peste 20 ani de activitate, taberele noastre au adunat peste o mie de copii din toată tara, iar mare parte din ei au dezvoltat o adevarată pasiune asupra muntelui. Acum, deși sunt adulți cu responsabilitățile aferente vârstei se întorc la munte de cate ori au ocazia. Ne-am perfecționat, am acumulat experiență, am dezvoltat programe noi și diverse care se adaptează tuturor cerințelor. Astăzi, Mountain Adventure a devenit un reper al siguranței si aventurii atat pentru copiii participanti in taberele nostre de vara sau de schi, cat si pentru adultii ce merg cu noi un drumetii, ture de hiking sau de e-bike.

 

Vezi echipa noastra

Scoala de schi si snowboard

Clabucet

ȘCOALA DE SCHI

Avem experiență în domeniul sporturilor de iarnă din 1999. Școala noastră de schi este poziționată la baza pârtiei Clăbucet Sosire, în incinta complexului Clăbucet. Dispunem de 12 monitori de schi și snowboard, care lucrează după linia metodică franceză, Memento.

Pentru sistemul orelor de grup cursanții trebuie să fie la același nivel tehnic. Nu se pot forma grupuri în care diferența de vârstă este mare (ex: adult-copil) deoarece metodica și limbajul folosit în explicații sunt diferite.

CE ÎNVĂȚ ÎNTR-O ORĂ?

Obiectivul tehnic la finalul unei ore de schi este alunecarea pe linia pantei cu oprire în plug frânat. De asemenea, învățăm primele noțiuni despre ocolire, cazături și ridicări, dar și modalități de deplasare și întoarcere pe teren plat.

POT SCHIA SINGUR DUPĂ O SINGURĂ ORĂ?

Recomandarea noastră este ca după o singură oră, cursantul să schieze singur doar pe pârtia pentru începători.

CE ÎNVĂȚ ÎNTR-UN CURS DE 12 ORE?

Obiectivul tehnic la finalul unui curs de 12 ore este ocolirea cu deschidere simultană pe o pârtie de nivel intermediar (pârtie roșie) și folosirea în siguranță a mijloacelor de transport pe cablu (carpetă, telschi, telescaun).

INFORMAȚII UTILE

Complexul Clăbucet beneficiază de parcare, dar în perioada sărbătorilor și a week-endurilor este foarte aglomerată. De aceea, vă sfătuim să parcați mașina la baza pârtiei (în parcarea publică) și să urcați pe jos până la școala de schi.

Pentru rezervarea orelor de schi în perioada vacanțelor școlare și ăn week-enduri vă rugăm să ne contactați cu cel puțin două săptămâni înainte.

Echipamentul de schi și snowboard se poate închiria din Centrul de Închiriere Echipament Sportiv Clăbucet, aflat în aceeași clădire cu școala de schi. Prețul unui echipament complet de schi/snowboard este de 50 RON/zi.

Contact si preturi

CONTACT SCOALA DE SCHI

0736759697 - Oana

Pachetele pe care le oferim sunt următoarele:

 • Oră individuală:   180 RON/persoană
 • Oră 2 persoane:  155 RON/persoană
 • Oră 3 persoane:  120 RON/persoană
 • Oră 4-6 persoane: 90 RON/persoană
 • Curs de 12 ore: 1800 RON/persoană (2 ore gratuite)

Ski day este un nou concept Mountain Adventure.

Incercam sa transformam "vestita" ora individuala de schi sau snowboard in "all day long".

Mai exact, minim patru ore de schi sau snowboard ( maxim - cat puteti), cu o binemeritata pauza de masa la pranz.

Pachetul contine: 

 • 5-6 ore de schi / snowboard
 • echipamentul de schi / snowboard
 • contravaloarea transportului pe cablu pentru instructor 

Preturi/zi/persoana: 

 • 1 persoana     - 850 lei/persoana
 • 2 persoane     - 650 lei/persoana
 • 3 -4 persoane - 550 lei/persoana

 

In cazul grupurilor de mai multe persoane este important ca nivelul de schi sa fie omogen.

Cursurule se pot desfasura in Predeal sau Sinaia, la instalatiile de transport ale SC Teleferic SA.

Monitorii de schi & snowboard  Mountain Adventure sunt atestati FRSB sau ISIA, cu mare experienta atat la nivel debutant dar si pentru nivele superioare de perfectionare. O parte dintre instructorii nostrii au experienta taberelor de schi si snowboard, deci se descurca excelent la sistemul orelor de grup.

Tabere de vara si iarna

Exploreaza pachetele noastre

Fă cunoștință cu Mountain Adventure

Echipa noastră

Costin Nițoiu

Instructor schi

adresa facebook

Ana Zett

Instructor schi, PR și Comunicare

adresa facebook 

Gabrian Cristian

Instructor schi & mtb

adresa facebook

Iulia Grigor

Instructor schi

adresa facebook

Se incarca..

Produsul a fost adaugat in cos!