Despre Noi

Îți deschidem calea spre experiențe montane unice!


În anul 1999, Daniel Ignătescu punea bazele Mountain Adventure, un vis prin care își dorea să împărtășească cât mai multor oameni dragostea sa față de munte, aventură și experiențe pe care doar un om crescut printre versanți le poate cunoaște. Timp de 20 de ani, visul a prins aripi, și reunește în prezent o echipă formată din peste 20 de ghizi montani și instructori certificați, care au în comun aceleași idealuri și aceeași pasiune pentru munte, aventură și sport. Alături de noi, la orice vârstă și în deplină siguranță, poți pune pentru prima dată schiurile în picioare, îți poți dezvolta abilitățile, te poți aventura pe pârtiile din afara circuitului turistic și ai cele mai mari șanse de a găsi zăpadă așa cum trebuie. În extrasezon, te ghidăm în drumeții sau ture pe mountainbike/eBike sau ne poți contacta cu încredere pentru a-i trimite pe cei mici într-o tabăra de vară plină cu activități și experiențe de neuitat.
Citește mai multe despre Mountain Adventure în acest interviu cu Daniel Ignătescu:

Alege Mountain Adventure

Mizează pe experiență atunci când cauți să îți faci inițierea în schi sau să îți perfecționezi abilitățile. Mountain Adventure este una dintre școlile de schi cu cea mai mare experiență din România, astfel că te putem asista indiferent de nivelul la care te afli.

+250

ture cu ghid
+290

tabere de copii
+21

ani de experiență

Despre Daniel Ignătescu

Daniel este fondator și coordonator al Școlii de Schi Mountain Adventure, precum și co-fondator/formator al Centrului Național de Formare Monitori (CNFM). Cu peste 20 de ani de experiență, Daniel deține o serie de atestări naționale și internaționale:

Monitor schi Cat. I (1998)

Eurotest (2015)

Eurosecuritate ENSA (2015)

Ghid Montan AGMR (2016)

Premii și participări: Multiplu campion național 1992, 1996

Siguranța pe munte

La Mountain Adventure, ghizii noștri pun siguranța pe primul loc. Înainte de startul oricărei aventuri, pregătirea este esențială. Consultă paginile noastre cu informații despre activități și contactează-ne dacă ai neclarități în legătură cu lucrurile pe care trebuie să le ai la tine. Fiecare ieșire pe munte va începe cu un instructaj făcut de echipa noastră și o verificare a conformității echipamentului, pentru ca toți cei care ni se alătură să se poată bucura de experiență. Nu în ultimul rând, muntele are multe de oferit, dar cere în schimb și mult respect. Urmează instrucțiunile de la început și indicațiile primite de la ghid pe parcursul activităților.

Întreabă-ne despre experiențe

Descoperă-ți pasiunea pentru munte și înscrie-te pentru o experiență de neuitat!

Sau dă-ne un telefon