Rezerva acum
+40 732 115 582 
Scoala de schi
+40 736 759 697

E-Mountainbike

adaugat in: 2020-11-18 autor: Daniel Ignatescu

E-Mountainbike 

Ce pana in 2018 a fost o nisa din 2019 a devenit un trend. In 2019, 63% din totalul bicicletelor achizitionate in Germania au fost E-MTB - uri.

Viata se schimba in perioada aceasta si vacantele sunt petrecute mai mult pe langa casa.  E-mtb-ul devine solutia perfecta de miscare si timp liber, pentru ca se adreseaza oricarui nivel de pregatire fizica. E-mtb -urile sunt robuste si ofera siguranta datorita greutati chiar si pe teren neaderent. Majoritatea producatorilor echipeaza electricele cu furci mari, de obicei peste 120 mm, fiind perfecte pentru drumuri forestiere dar si poteci mai tehnice.

In toate statiunile montane din europa centrele de enchirieri biciclete ofera servicul de inchiriere  e-mtb, tururi ghidate si trasee special amenajate pentru e-mtb. O alta piata in dezvoltare sunt electriciele pentru copii. Multi producatori pregatesc pentru sezonul 2021 adevarate bijuterii pentru cei mici.

In multe orase din sudul Germaniei, Austria sau Elvetia se observa ca e-mtb-urile nu sunt folosite doar pentru ture montane dar si pentru munca sau cumparaturi, deoarece ofera o robustete placuta, apreciata in trafic.

In Romania exista agentii de turism sau firme care organizeaza ture ghidate de e-mtb si sigur piata se va dezvolta. Perspectiva pe care o ai la o tura de e-bike/ e-mtb este net superioara unei ture neasistata electric. Poti parcurge mai multi kilometri, in timp mai scurt, sau pe teren mai tehnic.

Te asteptam la Mountain Adventure sa testezi un e-mtb sau la o tura ghidata prin muntiii nostri.

 

 

Articole

Articole populare

Scoala de schi si snowboard

Clabucet

ȘCOALA DE SCHI

Avem experiență în domeniul sporturilor de iarnă din 1999. Școala noastră de schi este poziționată la baza pârtiei Clăbucet Sosire, în incinta complexului Clăbucet. Dispunem de 12 monitori de schi și snowboard, care lucrează după linia metodică franceză, Memento.

Pentru sistemul orelor de grup cursanții trebuie să fie la același nivel tehnic. Nu se pot forma grupuri în care diferența de vârstă este mare (ex: adult-copil) deoarece metodica și limbajul folosit în explicații sunt diferite.

CE ÎNVĂȚ ÎNTR-O ORĂ?

Obiectivul tehnic la finalul unei ore de schi este alunecarea pe linia pantei cu oprire în plug frânat. De asemenea, învățăm primele noțiuni despre ocolire, cazături și ridicări, dar și modalități de deplasare și întoarcere pe teren plat.

POT SCHIA SINGUR DUPĂ O SINGURĂ ORĂ?

Recomandarea noastră este ca după o singură oră, cursantul să schieze singur doar pe pârtia pentru începători.

CE ÎNVĂȚ ÎNTR-UN CURS DE 12 ORE?

Obiectivul tehnic la finalul unui curs de 12 ore este ocolirea cu deschidere simultană pe o pârtie de nivel intermediar (pârtie roșie) și folosirea în siguranță a mijloacelor de transport pe cablu (carpetă, telschi, telescaun).

INFORMAȚII UTILE

Complexul Clăbucet beneficiază de parcare, dar în perioada sărbătorilor și a week-endurilor este foarte aglomerată. De aceea, vă sfătuim să parcați mașina la baza pârtiei (în parcarea publică) și să urcați pe jos până la școala de schi.

Pentru rezervarea orelor de schi în perioada vacanțelor școlare și ăn week-enduri vă rugăm să ne contactați cu cel puțin două săptămâni înainte.

Echipamentul de schi și snowboard se poate închiria din Centrul de Închiriere Echipament Sportiv Clăbucet, aflat în aceeași clădire cu școala de schi. Prețul unui echipament complet de schi/snowboard este de 50 RON/zi.

Contact si preturi

CONTACT SCOALA DE SCHI

0736759697 - Oana

Pachetele pe care le oferim sunt următoarele:

 • Oră individuală:   180 RON/persoană
 • Oră 2 persoane:  155 RON/persoană
 • Oră 3 persoane:  120 RON/persoană
 • Oră 4-6 persoane: 90 RON/persoană
 • Curs de 12 ore: 1800 RON/persoană (2 ore gratuite)

Ski day este un nou concept Mountain Adventure.

Incercam sa transformam "vestita" ora individuala de schi sau snowboard in "all day long".

Mai exact, minim patru ore de schi sau snowboard ( maxim - cat puteti), cu o binemeritata pauza de masa la pranz.

Pachetul contine: 

 • 5-6 ore de schi / snowboard
 • echipamentul de schi / snowboard
 • contravaloarea transportului pe cablu pentru instructor 

Preturi/zi/persoana: 

 • 1 persoana     - 850 lei/persoana
 • 2 persoane     - 650 lei/persoana
 • 3 -4 persoane - 550 lei/persoana

 

In cazul grupurilor de mai multe persoane este important ca nivelul de schi sa fie omogen.

Cursurule se pot desfasura in Predeal sau Sinaia, la instalatiile de transport ale SC Teleferic SA.

Monitorii de schi & snowboard  Mountain Adventure sunt atestati FRSB sau ISIA, cu mare experienta atat la nivel debutant dar si pentru nivele superioare de perfectionare. O parte dintre instructorii nostrii au experienta taberelor de schi si snowboard, deci se descurca excelent la sistemul orelor de grup.

Tabere de vara si iarna

Exploreaza pachetele noastre

Fă cunoștință cu Mountain Adventure

Echipa noastră

Costin Nițoiu

Instructor schi

adresa facebook

Ana Zett

Instructor schi, PR și Comunicare

adresa facebook 

Gabrian Cristian

Instructor schi & mtb

adresa facebook

Iulia Grigor

Instructor schi

adresa facebook

Se incarca..

Produsul a fost adaugat in cos!